Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد استاندار یزد با بیان این که قوانین مالیاتی باید به نفع شرکت‌های فناور و دانش بنیان تفسیر شوند، از تشکیل ۹۰ هسته علمی مسئله یاب در استان با هدف عارضه یابی و حل ۹۰ مسئله صنعتی استان خبر داد.

«مهران فاطمی» در نشست ستاد نوآوری، فن آوری و اقتصاد دانش بنیان استان، تنها راه پیشتازی، تاثیر گذاری و قرارگیری به عنوان الگو در تراز جهانی را حرکت در مسیر علم و فن آوری دانست و گفت: کشوری مقتدر محسوب و تمدنی باقی خواهد ماند که مبتنی بر ایمان، عدالت و علم و فن آوری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به عزم جدی برای تغییر ریل گذاری توسعه استان، اظهار کرد: سند یزد نوین یکی از برنامه های جدی تدوین شده توسط استان در این راستا است که می تواند در طول تاریخ یزد، منشا تاثیرات زیادی باشد.

استاندار یزد حوزه فن آوری و دانش بنیان را مسیر روشن، پر بهجت و امید آفرین خواند و بیان کرد:  حرکت در این مسیر سبب شکل گیری اتفاقات خوبی در استان شده و می شود.

فاطمی در ادامه به تبیین ضرورت اجرای طرح بورسیه شغلی پرداخت و خاطرنشان کرد: این طرح ابتکاری استان موجب تضمین آینده شغلی داوطلبان زبده و خوش فکر در واحدهای تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی و ماندگاری آن ها در استان می شود.

به گفته وی، بخش خصوصی، خانه صنعت و معدن، اتاق بازرگانی، بنیاد نخبگان و پارک علم و فن آوری اقدامات مربوط به طرح بورسیه شغلی را انجام دادند و منابع انسانی استانداری و دانشگاهها و بویژه دانشگاه یزد هم همت کردند تا این بورسیه طی شود و به دفترچه انتخاب رشته برسد.

فاطمی با اشاره به انجام مصاحبه های طرح بورسیه شغلی توسط صنایع، بر برنامه ریزی دقیق برای انجام مصاحبه و فرآیندهای متناظر آن تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تشکیل «۹۰ هسته علمی مسئله یاب» با مشارکت بنیاد نخبگان و دانشگاهها در استان با هدف عارضه یابی و حل ۹۰ مسئله صنعتی استان خبر داد.

فاطمی با بیان اینکه تنها راه نجات یزد و تضمین آینده آن، تبدیل استان به کانون جوشش علم و فن آوری کشور است، اظهار کرد: همه دستگاه ها موظف به پیگیری این مهم هستند چرا که  در ساخت یزد نوین و آینده زبیای یزد، بحث «علم و فن آوری» حرف اول را می زند.

وی به برخی از مسائل مالیاتی شرکت های دانش بنیان هم اشاره کرد و گفت: در این راستا باید تسهیلاتی در نظر گرفته شود تا به تشخیص پارک علم و فن آوری استان، موارد به اداره کل مالیاتی ارجاع و مسائل مالیاتی مرتبط با دانش بنیان در کوتاه ترین زمان ممکن و به نفع شرکت های دانش بنیان حل شود.

فاطمی ادامه داد: استان یزد باید کانون جوشش علم و فن آوری کشور و منطقه شود و در افق آینده در تراز جهانی قرار گیرد تا دانشگاه یزد و نخبگان استان حرفی برای زدن داشته باشند .

استاندار در پایان به سفر قریب الوقوع دکتر ستاری؛ معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به یزد اشاره و خاطرنشان کرد: افتتاح کارخانه نوآوری استان، بازدید از برخی بخش ها و تعریف پروژه های جدید در حوزه علم و فناوری از جمله برنامه های سفر ایشان به استان یزد است.

انتهای پیم

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار يزد اقتصاد دانش بنیان ماليات علم و فن آوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه برگزاری این کنگره اظهار کرد: کنگره امسال از تاریخ ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود که در این کنگره، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند .

همتی بیان کرد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا  هوش مصنوعی بوده است، اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است.

وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی