Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی برای اجرای قوانین باید ابزارهای نظارتی به کار گیرد، اظهار کرد: سال 1401 بیشترین سهم از درآمدهای دولت به مالیات تخصیص داده شده است، بنابراین سازمان امور مالیاتی و دارایی باید قوانین سفت و سختی را برای اجرای صحیح قوانین داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با تأکید بر وضع جرایم برای پرداخت صحیح مالیات از سوی افراد و نهادها افزود: مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا در این زمینه نظام مالیاتی کشور را تقویت کند.

بیشتر بخوانید:

معافیت‌های مالیاتی مشکل ساختاری بودجه کشور است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنا نیست هر قانونی که در مجلس مصوب می‌شود زمینه تخلف و استنکاف برایش باشد. لذا اگر ببینیم جایی از قانون امکان فرار را فراهم کرده است، حتماً مسئله را پیگیری می‌کنیم تا قوانین مجلس به درستی اجرا شوند.

 نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارهای مالیاتی پیرامون اجرا نشدن قانون پایانه‌های فروشگاهی گفت: بانک مرکزی یک سال فرصت داشت تا سامانه پایانه‌های فروشگاهی را به حساب مؤدیان متصل کند و این فرصت عملاً در اردیبهشت 1400 تمام شده است. یکی از ایرادهایی که سازمان امور مالیاتی مطرح می‌کند این است که اگر تعداد دستگاه‌های کارتخوان بیشتر از مؤدیان مالیاتی باشد و به یکی از حساب‌های مالیاتی متصل نباشد، سوء استفاده صورت می‌گیرد.

قادری با بیان اینکه ایجاد سامانه‌های شفافیت اطلاعاتی به درآمدزایی دولت کمک می‌کند، گفت: در فضایی هستیم که با توجه به محدودیت درآمدهای نفتی مرکز ثقل درآمدهای دولت مالیات است و این سامانه‌ها از جمله پایانه های فروشگاهی کمک می‌کند تا مالیات به صورت شفاف و صحیح اخذ شود.

معصومه رضاییان کد خبر: 1133491 برچسب‌ها مالیات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند

به گزارش صدای ایران از ایرنا، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «به این نتیجه رسیده‌ایم که ۵ واحد (یگان) نظامی اسرائیل در کرانه باختری مرتکب نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه شده‌اند.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: ما در حال گفتگو با دولت اسرائیل در مورد این موضوع هستیم و همه تخلفات قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) رخ داده است.

او مدعی شد: اسرائیل اقدامات اصلاحی را در مورد ۴ واحد (یگان) انجام داد. با یک واحد رایزنی‌های مداوم با اسرائیلی‌ها انجام می‌شود و تصمیم آمریکا پس از تکمیل مذاکرات انجام می‌شود.

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز روز جمعه به وقت محلی گزارش داد: دولت بایدن تصمیم گرفته است که کمک نظامی به سه گردان ارتش اسرائیل را به رغم نتیجه گیری مبنی بر «نقض فاحش حقوق بشر» غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری، لغو نکند.

در این گزارش آمده است که این ارزیابی در نامه‌ای از سوی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ارسال شده است.

بنا بر گزارش ها، بلینکن اعلام کرده که این تصمیم باعث تاخیر در ارائه هیچ نوع کمکی به اسرائیل نخواهد شد، اسرائیل نیز کل مبلغ اختصاص یافته توسط کنگره را دریافت خواهد کرد.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

تصویب این قانون پیروزی چشمگیری برای بایدن، دموکرات‌های کنگره و سناتور میچ مک کانل رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا است که مدت‌ها برای ارسال کمک به اوکراین تلاش می‌کرد.

سناتور چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات‌های سنا و از حامیان تداوم حمایت از اوکراین، اندکی پیش از تصویب نهایی این لایحه گفته بود: «امشب، ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهوری روسیه) از لحظه‌ای که اراده آمریکا را زیر سوال برد، پشیمان می‌شود».

این قانون شامل نزدیک به ۶۱ میلیارد دلار کمک به اوکراین، بیش از ۲۶ میلیارد دلار برای رژیم اسرائیل و ۸ میلیارد دلار برای منطقه هند و اقیانوسیه است.

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان