Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از صنعتگران و تولیدکنندگان خواست که با همفکری دولت، بازنگری در نحوه در مدیریت اقتصادی به ویژه در حوزه بانکی را پیگیری کنند.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با صنعتگران و تولیدکنندگان خوزستان از تولید به عنوان نیاز اصلی کشور یاد کرد و گفت: بهترین و ارزشمندترین کار در شرایط فعلی، تولید و ایجاد اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: اگر نتوانیم تولید و اشتغال را توسعه دهیم و صنایع را به روز کنیم و از فناوری‌های نوین بهره ببریم ممکن است در مسائل دیگر نیز موفق نشویم و درگیر مشکلات مختلفی بشویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به آثار بیکاری در تولید ناهنجاری‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به آمار پرونده‌های کیفری در استان خوزستان اشاره کرد و گفت که درصد بالایی از این پرونده‌ها مربوط به سرقت می‌شود و دومین جرم نیز مربوط به مواد مخدر می‌شود که مقابله با آن‌ها هزینه‌های فراوانی در پی دارد که با حمایت از تولید و صنعت می‌تواند بر این مشکلات به صورت جدی غلبه کرد.

بیشتر بخوانید: مشکلات خوزستان را به عنوان یک موضوع ملی نگاه می‌کنیم

رئیس دستگاه قضا با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر مسئله اقتصاد و رونق تولید و رفع موانع آن در دهه اخیر گفت: هر کاری مشکلاتی دارد و نباید با دیدن یک مشکل کاسه صبرمان لبریز شود و عقب‌نشینی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر صبر و بردباری در دیدار اخیرشان با کارگزاران نظام اظهار داشت: اگر در راه رسیدن به هدف مقدس تلاش و استقامت کنیم حتی اگر به نتیجه نرسیم باز هم از این کار منفعت خواهیم برد.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات پیش روی صنعتگران و تولیدکنندگان اشاره کرد و از بانک‌ها و عقود بانکی به عنوان یکی از این معضلات یاد کرد و گفت: اقتصاد ما بانک‌محور است و اگر مشکلات مربوط به قراردادهای بانکی حل نشود بسیاری از مشکلات لاینحل خواهند ماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر همین اساس از صنعتگران و تولیدکنندگان خواست که با همفکری دولت، بازنگری در نحوه در مدیریت اقتصادی به ویژه در حوزه بانکی را پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: بازدید اژه‌ای از یادمان شهدای دفاع مقدس در اهواز

رئیس دستگاه قضا از امور مالیاتی به عنوان معضل دیگر پیش روی صنعتگران و تولیدکنندگان یاد کرد و گفت: از یک سو با فرارهای مالیاتی بزرگ در کشور مواجه هستیم درحالیکه عده‌ای هم مالیات خود را قبل از دریافت حقوق تا ریال آخر می‌پردازند، اما از سویی دیگر برخی به نحوه محاسبه مالیات معترض هستند همه مسائل مطروحه در مورد مالیات باید جمع بندی و به یک سرانجام درست برسند

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به بلوکه شدن پول‌ها بخاطر اختلافات مالیاتی خاطرنشان کرد که دولت، مجلس و دستگاه قضایی باید برای اصلاح قوانین و مقررات مربوط به حوزه مالیات گام جدی بردارند.

رئیس قوه قضاییه یکی از این معضلات را ممنوع‌الخروج و مسدودسازی حساب‌های بانکی افراد از سوی سازمان امور مالیاتی عنوان کرد و تاکید کرد: لزومی ندارد در همه موارد حکم ممنوع‌الخروجی و بستن حساب‌ها صادر شود و ما به جدّ دنبال اصلاح این روند هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: اگر دستگاهی خواستار ممنوع‌الخروجی فردی شد قاضی باید موضوع را به دقت بررسی کند و نظر بدهد چرا که اگر بخواهیم با فوریت و بدون در نظر گرفتن جوانب امر حکم به ممنوع‌الخروجی بدهیم، فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی افراد مختل می‌شود.

رئیس دستگاه قضا از فقدان نقدینگی به عنوان دیگر معضل صنعتگران و تولیدکنندگان یاد کرد و با تاکید بر لزوم حمایت از فعالان این عرصه گفت: اگر تولید مسئله اول کشور و بهترین کار است باید زمینه‌های تولید را فراهم کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: اگر تولیدکننده ماده اولیه یا نقدینگی نداشته باشد نمی‌تواند تولید کند و اگر تولید کرد و نتوانست محصول خود را بفروشد یا صادر کند و مجبور به دپوی کالا شد، این کار هم سودی ندارد پرا که بدون گردش مالی در کار او اختلال به وجود می‌آید.

رئیس دستگاه قضا برخی مشکلات قضایی را نیز مانع فعالیت صنعتگران و تولیدکنندگان دانست و با اشاره به درددل‌های یکی از تولیدکنندگان درباره بلوکه شدن پول‌های شرکتش با اعمال ماده ۴۷۷ و بلاتکلیفی این پرونده در دیوان عالی کشور گفت: گاهی برخی تصمیمات قضایی محدودیت و مانع برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند که باید تا جایی که می‌توان از صدور چنین احکامی پرهیز کرد.

وی تاکید کرد: گاهی اطاله دادرسی در پرونده‌ها مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان به وجود می‌آورد که این مساله در قوه قضائیه باید به حداقل ممکن برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه امکان انتخاب قاضی متخصص برای رسیدگی به همه موضوعات تخصصی در حوزه‌های اقتصادی و صنعتی وجود ندارد، گفت که دستگاه قضایی تلاش می‌کند این نوع پرونده‌ها را با کمک نمایندگان اقشار و صنوف حل و فصل کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به فعالیت‌های ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه و همچنین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها، تاکید کرد که این امکان وجود دارد هر پرونده‌ای که مربوط به تولید می‌شود، ابتدا در کارگروهی تخصصی بررسی و حل و فصل شود و اگر به نتیجه نرسید از مسیر قضایی مورد رسیدگی قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم بازنگری در فعالیت‌های ستاد تسهیل و ستاد اقتصاد مقاومتی برای پرهیز از موازی‌کاری‌ها گفت: هر مسئله‌ای که در این ستادها قابل حل و فصل نبود، آماده‌ایم تا در کارگروهی مشترک از نمایندگان صنوف و نمایندگان تام الاختیار استاندار و رئیس کل دادگستری و دیگر دستگاه‌ها به آن‌ها رسیدگی کنیم.

وی تاکید کرد: هر پرونده‌ای نباید به سرعت وارد قوه قضاییه شود با قطعیت می‌گویم چنانچه طی سال‌های گذشته جوانب مختلف برخی پرونده‌ها مورد بررسی قرار می‌گرفت تا این اندازه بعضی پرونده‌های بزرگ با اطاله مواجه نمی‌شدند و مشکلات به وجود نمی‌آمد. در همین استان خوزستان پرونده‌هایی که با اطاله همراه بوده اند وموجود داریم که اگر تمام جوانب آن در زمان تشکیل مورد بررسی قرار می‌گرفت با آسیب‌های کمتری مواجه می‌شدیم. قوه قضائیه در حال حاضر آمادگی برگزاری جلسات تخصصی برای پرونده‌های اقتصادی و به ویژه کثیرالشاکی را دارد تا هم مردم به حق خود برسند و هم صنعتگر و تولید کننده متضرر نشوند و اگر جرمی هم اتفاق افتاده به آن رسیدگی شود.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر تدوین پیوست عدالتخواهانه برای قوانین و تصمیمات متذکر شد: اگر فردی بازداشت شد و این کار موجب افزایش شاکیان و تاخیر در رسیدن مردم به حق و حقوقشان شد از عدالت دور شده ایم و این نیازمند تدبیر قاضی است که با یک تصمیم درست اجازه ندهد چنین اتفاقی بیفتد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه برخی مسائل نیازمند تصمیم و اقدام فوری است و برخی مسائل را با مُسکِن می‌توان برطرف کرد و برخی مشکلات در درازمدت قابل حل است از همه صنعتگران و تولیدکنندگان خواست هر مسئله‌ای که مربوط به قوه قضاییه می‌شود و مانع از فعالیت‌های تولیدی است به سرعت به مسئولان قضایی اطلاع دهند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، یکی از فعالان حوزه تولید استان خوزستان با اشاره به طرح خود برای توسعه اشتغال در حوزه تویوپ و سوددهی بالای این صنعت استراتژیک خواستار حمایت دستگاه قضایی و مراجع ذی‌ربط برای تزریق نقدینگی به این شرکت شد و گفت که با تامین اعتبار ضمن تسویه با بانک در یک پروسه ۵ ساله، نیروی کار شرکت را از ۴۳۰ نفر به هزار نفر افزایش خواهد داد.

وی همچنین با اشاره به رای قضایی صادره برای اختلافی که با یک شرکت داشته و بلاتکلیفی این پرونده در دیوان عالی کشور گفت که بر اثر اعمال ماده ۴۷۷، وضعیت حدود ۶۰ میلیارد تومان از دارایی‌های وی نامعلوم است که می‌تواند این رقم را صرف تقویت حوزه کسب و کار کند.

«عبدالله ایزدپناه» رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان نیز بر لزوم افزایش ظرفیت و همچنین بومی‌گزینی نیروی انسانی کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی این استان تاکید کرد و گفت: بانک‌ها باید تسهیل کننده فعالیت واحدهای اقتصادی باشند نه آنکه با دریافت سودهای کلان، کمر تولیدکنندگان را بشکنند.

«تملک واحدهای تولیدی از سوی بانک‌ها»، «سخت‌گیری بانک‌ها برای اعطای تسهیلات به صنعتگران»، «تبعیض در تخصیص اعتبارات و تسهیلات به تولیدکنندگان»، «لزوم بررسی تخصصی پرونده‌های قضایی تولیدکنندگان و صنعتگران» و همچنین «عدم همراهی سازمان امور مالیاتی با تولیدکنندگان»، مهمترین مسائل و مشکلاتی بود که صنعتگران و تولیدکنندگان خوزستانی با رئیس دستگاه قضا در میان گذاشتند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان استان خوزستان سازمان امور مالیاتی مقام معظم رهبری محسنی اژه ای خوزستان حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای صنعتگران و تولیدکنندگان رئیس دستگاه قضا رئیس قوه قضاییه استان خوزستان پرونده ها بر لزوم بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان