Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزایر کایمن به عنوان نخستین بهشت مالیاتی جهان معرفی شد.

به گزارش ایسنا، سازمان مردم نهاد عدالت مالیاتی در انگلیس با انتشار گزارشی اعلام کرد ثروتمندان جهان هنوز به دنبال راه هایی برای دور زدن قوانین مالیاتی هستند و به همین منظور، ثروت خود را راهی کشورهایی می کنند که قوانین مالیاتی سهل گیرانه دارند. اگرچه دیدن نام جزایر کوچک در بین بهشت های مالیاتی سال ۲۰۲۱ کامل قابل انتظار است اما در این بین، نام کشورهایی دیده می شود که کمتر کسی انتظارش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اگرچه در حال حاضر فرار مالیاتی در سطح بالایی باقی مانده اما تغییر چشم انداز فعلی محتمل است. کشورهای عضو گروه هفت در تلاش هستند تا با معرفی یک نظام مالیاتی جدید در سطح جهانی، جلوی فرار مالیاتی با استفاده از انتقال سرمایه به ویژه در بین شرکت های بزرگ را بگیرند. آمریکا، آلمان و فرانسه از جمله موافقان اصلی این طرح هستند و قرار است طی این توافق که تاکنون موافقت ۱۳۰ کشور را نیز جلب کرده است، حداقل نرخ مالیاتی شرکت های بزرگ در جهان به ۱۵ درصد افزایش پیدا کند.  

لازم به ذکر است که این رتبه بندی براساس دو شاخصه اصلی صورت گرفته است:

۱- قابلیت پنهان کاری که به وجود قوانین نظارتی روی بخش نقل و انتقالات بانکی اشاره دارد و شامل قوانین ثبت شرکت، قوانین شفافیت بانکی، نظام گزارش دهی مالی و قوانین مالیاتی است

۲- مقیاس جهانی که اشاره به سهم هر کشور از کل نقل و انتقالات مالی در سطح بین المللی دارد.  

بهشت های مالیاتی در سال ۲۰۲۱

۱- جزایر کایمن

۲- ایالات متحده آمریکا

۳- سوییس

۴- هنگ کنگ

۵- سنگاپور

۶- لوکزامبورگ

۷- ژاپن 

۸- هلند

۹- جزایر ویرجین

۱۰- امارات متحده عربی

رتبه دیگر کشورها

در این رتبه بندی همچنین نام کشورهای انگلیس در رده یازدهم، تایوان در رده دوازدهم، آلمان در رده چهاردهم، تایلند در رده هفدهم، کانادا در رده نوزدهم و قطر در رده بیستم به چشم می خورد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۳۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند

به گزارش صدای ایران از ایرنا، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «به این نتیجه رسیده‌ایم که ۵ واحد (یگان) نظامی اسرائیل در کرانه باختری مرتکب نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه شده‌اند.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: ما در حال گفتگو با دولت اسرائیل در مورد این موضوع هستیم و همه تخلفات قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) رخ داده است.

او مدعی شد: اسرائیل اقدامات اصلاحی را در مورد ۴ واحد (یگان) انجام داد. با یک واحد رایزنی‌های مداوم با اسرائیلی‌ها انجام می‌شود و تصمیم آمریکا پس از تکمیل مذاکرات انجام می‌شود.

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز روز جمعه به وقت محلی گزارش داد: دولت بایدن تصمیم گرفته است که کمک نظامی به سه گردان ارتش اسرائیل را به رغم نتیجه گیری مبنی بر «نقض فاحش حقوق بشر» غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری، لغو نکند.

در این گزارش آمده است که این ارزیابی در نامه‌ای از سوی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ارسال شده است.

بنا بر گزارش ها، بلینکن اعلام کرده که این تصمیم باعث تاخیر در ارائه هیچ نوع کمکی به اسرائیل نخواهد شد، اسرائیل نیز کل مبلغ اختصاص یافته توسط کنگره را دریافت خواهد کرد.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

تصویب این قانون پیروزی چشمگیری برای بایدن، دموکرات‌های کنگره و سناتور میچ مک کانل رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا است که مدت‌ها برای ارسال کمک به اوکراین تلاش می‌کرد.

سناتور چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات‌های سنا و از حامیان تداوم حمایت از اوکراین، اندکی پیش از تصویب نهایی این لایحه گفته بود: «امشب، ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهوری روسیه) از لحظه‌ای که اراده آمریکا را زیر سوال برد، پشیمان می‌شود».

این قانون شامل نزدیک به ۶۱ میلیارد دلار کمک به اوکراین، بیش از ۲۶ میلیارد دلار برای رژیم اسرائیل و ۸ میلیارد دلار برای منطقه هند و اقیانوسیه است.

دیگر خبرها

  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • زیبایی خیره کننده جزایر ناهموار و منحصر به فرد لوفوتن در نروژ (فیلم)
  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند